Mențiuni

Dorim să vă informăm că vă aflaţi la bordul unei nave, astfel că hotelul nostru se supune normelor impuse de Autoritatea Navală Română şi de aceea am stabilit o serie de principii şi reguli de care vă rugăm să ţineţi cont pe parcursul sejurului dumneavoastră.

❗La intrarea în cameră vă rugăm verificaţi utilităţile din dotare pentru a evita neplăcerile ulterioare.

❗Hotelul nostru dispune doar de camere pentru nefumători, fumatul (inclusiv ţigara electronică) fiind interzis în conformitate cu legislaţia aplicabilă în vigoare.

❗În cazul în care nu se respectă prevederile prezentului regulament, clientul va suporta o amendă în valoare de 200 euro (valoarea în lei va fi calculată la cursul BNR din ziua plăţii), reprezentând serviciile de curăţenie a camerei.

❗Pentru a veni în întâmpinarea solicitărilor oaspeţilor noştri fumători, am amenajat  special terasa deschisă în aer liber de la Puntea B pe care o puteţi folosi non-stop.

❗Vă rugăm să luaţi în considerare că sistemul de alarmare împotriva incendiilor este automat şi contectat direct la dispeceratul hotelului, camerele fiind dotate cu detectoare de fum.

❗Camerele sunt, de asemenea, dotate cu BUTON  DE PANICĂ, marcat cu roşu, amplasat în modulul de prize de unde este conectat şi telefonul. Se va folosi doar în caz de urgenţă majoră.

❗În incinta Hotelului plutitor Bella Marina este interzisă scoaterea / aducerea alimentelor şi băuturilor din / în  restaurantul hotelului, masa servindu-se strict în locurile destinate acestui scop.

❗Pentru a lua legătura cu recepţia prin telefonul din cameră formaţi numărul 200. În cazul în care doriţi o convorbire externă solicitaţi recepţiei să vă ofere ton de exterior, convorbire care se va adăuga la nota dumneavoastră de plată, la tarifele oferite de furnizorul nostru de telefonie.