Despre noi

Despre Bellamarina

     În Delta pe care o face Dunărea la varsare, unde întâlnim cel mai tânar pământ al ţării alături de peisajele naturale deosebite, aici ne aflăm şi noi Hotel plutitor Bella Marina****.

Ca să înţelegi o particică din ceea ce înseamnă complexitatea Deltei Dunării, trebuie să vizitezi acest vast monument al naturii, să te plimbi cu barca pe canale şi lacuri, să asculţi freamătul stufului şi zgomotele naturii şi abia atunci îţi vei da seama cât de bogaţi suntem cu un asemenea loc mirific supranumit Raiul pasărilor şi a peştilor. Aceasta este comoara noastă, pe care te invităm să o descoperi, cu mare grijă şi respect faţă de tot ce înseamnă viaţă. Suntem convinşi că vei fi încântat să găseşti atâta bogăţie şi frumuseţe într-un singur loc.

Hotelul  plutitor Bella Marina****  este locul ideal pentru o vacanţă mai mult decât relaxantă şi este situat într-un cadru natural de excepţie, în Miniportul comunei Jurilovca, localitatea Jurilovca, zona de sud pe canalul Central, Judeţul Tulcea unde vă aşteaptă şi vă oferă 104 locuri de cazare distribuite în 49 de camere confortabile şi 4 apartamente cu un design modern.